Tilausehdot

0 tuotetta, yhteensä 0

Voimassa 1.3.2012 alkaen

TILAAMINEN

Saat tilauksesta automaattisen vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Tilaaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.

MAKSUVAIHTOEHDOT

Maksu tapahtuu verkkomaksuna.
Kun käytössäsi on sopimuspankkimme verkkomaksu-käyttäjätunnukset ja olet maksamassa ostoksiasi, siirryt sivuiltamme hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet omissa tilitiedoissasi. Paketti postitetaan, kun suoritus näkyy tilillämme.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kultasuklaa Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa SuomenVerkkomaksut Oy.
Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


LÄHETYS- JA TOIMITUSEHDOT

Lähetys- ja toimituskuluina peritään 8,00 € ja toimitus tapahtuu lähimpään postiin, jos lähetys on isompi kuin kirje. Myös nouto Iittalan tehtaalta on mahdollista, tällöin lähetyskuluja ei peritä.
Alle 15 euron tilauksista peritään 6,15 euron suuruinen pientoimituslisä, joka lisätään lähetyskulujen päälle.
Toimitusaika tuotteille on 4-5 arkipäivää. Mikäli toimitusaika on pidempi, ilmoitamme siitä erikseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ulkomaat: ulkomaille toimitettavat lähetykset tilataan toistaiseksi vain sähköpostilla, osoite: kultasuklaa@kultasuklaa.fi

VAHINGOITTUNUT TUOTE TAI PAKETTI

Mikäli tuote on kärsinyt tai vioittunut matkalla, lähetämme korvaavan tuotteen tilalle.
Ilmoita asiasta välittömästi sähköpostilla: kultasuklaa@kultasuklaa.fi tai soita numeroon 010 423 2600.
Mikäli paketti on matkalla vioittunut, älä lunasta pakettia. Tee välittömästi kirjallinen vikailmoitus Postin henkilökunnalle.

SÄILYVYYS

Tuotteeseen on merkitty parasta ennen -päiväys. Suklaan maku on parhaimmillaan huoneenlämpöisenä ja suositeltu säilytys lämpötila on +12 - +20 , suojattuna voimakkailta hajuilta, mauilta ja valolta.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (14%). Kultasuklaa pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin ja virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

ASIAKASREKISTERI JA HENKILÖTIEDOT

Tarkista aina ennen tilauksesi vahvistamista, että henkilö- ja osoitetiedot ovat oikein. Päivitämme asiakasrekisterimme tilausvahvistuksen perusteella. Mikäli tuotteet on tilattu väärään osoitteeseen, emme korvaa kadonneita paketteja. Asiakasrekisterissä olevia tietoja emme luovuta eteenpäin.

PALAUTUSOIKEUS

Kaikissa verkkokaupan tuotteissa on neljäntoista (14) päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Tuotteet oltava käyttämättömiä ja avaamattomia. Mukaan on liitettävä ostajan tarkat tiedot, ostajan tilinumero ja lähete/kuitti, jolloin palautamme kauppahinnan ja toimituskulut ostajan ilmoittamalle pankkitilille.